Selectați limba dvs

Ce este redirectionarea de 3,5% ?

Prin intermediul prevederii 3.5% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 3.5% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit infiintata conform ordonantei 26/2000 cu privire la asociatii si fundatii.

3.5% este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor. Acesti bani oricum aveau o alta destinatie decat bugetul tau dar acum poti decide de catre cine si cum vor fi cheltuiti. 
Practic acest lucru nu te costa nimic!

Contribuie direct la strangerea de fonduri care vor fi utilizate pentru sustinerea speologiei! A.S. Prusik Timisoara este o organizatie non-profit ce se ocupa cu explorarea, inventarierea si protejarea pesterilor, insa nu neglijaza educatia ecologica si protectia mediului inconjurator. Asociatia incearca sa popularizeze acest domeniu extrem de vast si de interesant.

Ce ai de facut ?

Directioneaza 3.5% din impozitul pe venit ce il platesti la stat catre noi, AS Prusik Timisoara, urmand urmatorii pasi :

Pasul 1: Completeaza declaratia 230, conform cu de sursa ta de venituri:

 •  Pentru a completa aceasta declaratie aveti nevoie de datele dumneavoastra de identificare, precum si de datele de identificare ale asociatiei Prusik: 

  Nume Asociatia Speologica Prusik Timisoara
  Cod fiscal 8789407
  Cont bancar(IBAN) RO58 CECE TM14 30RO N078 6905, CEC Timisoara

  Suma corespunzatoare a 3.5% din impozit, este calculata de catre organele fiscale.

Descarca de aici declaratia precompletata cu datele noastre.

Pasul 2: Alege calea prin care formularul ajunge la Administratia fiscala:

 • Trimite declaratia prin posta la administratia fiscala de care apartii ( in raza careia domiciliezi ) prin scrisoare recomandata sau depune-o personal, pana in data de 25 mai, a fiecarui an!

Adresa Administratiei Fiscale: 
Str. Gheorghe Lazar, nr. 9 B, Timisoara, Jud. Timis, cod postal 300081

 • Adu declaratia la sediul nostru in fiecare marti dupa ora 18.30 la sediul nostru din Strada Dacilor nr. 13. (Zona Traian), Timisoara, Timis.

Nu ai venituri propii impozabile? Convinge-ti rudele, prietenii, cunostintele sa investeasca in domeniul care te pasioneaza. 

Si tu poti decide unde merg 3.5 % din impozitele tale!

Contactati-ne pentru suport in completarea declaratiei! (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Multumim.

Parteneri