Selectați limba dvs

Asociatia Speologica PRUSIK Timisoara te invită în lumea peşterilor! 

 

perioada 3 aprilie - 29 mai 2013

   Sunteţi dornici de ieşiri în natură, munte, aventură şi noi explorări? Veniti cu noi să descoperiţi minunata lume a peşterilor în cadrul celei de-a XVIII-a ediţii a cursului de iniţiere în speologie “Descoperă lumea peşterilor”. Veti avea ocazia să cunoaşteţi locuri noi şi să vă faceţi prieteni noi. Cursul de iniţiere vă oferă noţiuni teoretice pe care le veţi putea pune în practică în cadrul excursiilor organizate la munte. Parcurgerea peşterilor, drumeţiile, coborarea pe coardă sunt câteva din provocările pe care nu trebuie sa le rataţi. Deasemena, o parte din secretele fotografiei subterane va vor fi dezvăluite şi exemplificate în peşterile vizitate. Vor fi nelipsite şi lecţiile de educaţie montană şi de prim ajutor. Aşadar, DESCOPERĂ LUMEA PEŞTERILOR!
   Vă aşteptăm în fiecare miercuri începând cu ora 18:00 la Facultatea de Hidrotehnică să descoperim împreună lumea peşterilor pe baza noţiunilor teoretice, precum şi a proiecţiilor video şi foto.

Cand: 3 aprilie - 29 mai 2013 

Loc de desfasurare: 
• Cursuri si proiectii video: Facultatea de Hidrotehnica (str George Enescu, nr 1/A) sala H1 
• Excursii: Muntii Mehedinti si Cernei (Herculane), Muntii Banatului (Cheile Carasului) precum si in Muntii Apuseni (Valea Sighistelului)

  Inscrierile se pot face:
• prin email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 
• la telefon: 0742525688

Parteneri