Organizatori:

Federatia Romana de Speologie si Asociatia Speologica Prusik Timisoara

In parteneriat cu:

Parcul National Domogled - Valea Cernei
Parcul Natural Apuseni
Agentia de Protectia Mediului Caras – Severin

Congresul va avea loc pe arealul Parcului National Domogled – Valea Cernei, la Campingul Silvic 7 Izvoare de la Herculane. Congresul va fi focusat pe acordarea custodiilor de pesteri in Parcuri Nationale si Naturale, vitalizarea explorarilor, o noua viziune a Scoli Romane de Speologie si alegerea presedintelui FRS. Activitatile demonstrative in aer liber si vizitele precongres vor completa programul Congresului.

Congresul este structurat pe doua etape: 20-22 septembrie excursii precongres23-24 septembrie congresul propriu-zis.

Taxa de participare la Congres va fi de 30 lei si va include cazarea si masa festiva. Cazarea se va face la casute in limita locurilor disponibile (30 de locuri in 10 casute - 3locuri/casuta) functie de ordinea inscrierii (dovada inscrierii o reprezinta achitarea taxei de participare si trimiterea formularului de participare sau confirmarea telefonica a participarii) si la corturi personale.

Taxa de participare la activitati precongres este 20 lei si include camparea (la cort personal in poiana din zona Pensiunii Dumbrava de la km 12, se traverseaza podul peste Cerna) transport la obiective si ghidaj.

Taxele se pot achita la:

Raiffeisen Bank Timisoara

Cont IBAN: RO95 RZBR 0000 0600 0561 2267 (RON)

Titular cont : Dragosa Bogdan Viorel

Posibilitati de servire a mesei : pe cont propru , Pensiunea Dumbrava

Posibilitati de cazare Pensiunea Dumbrava, reteaua de cazare din statiunea Herculane.